Cusco: Top 8 Beste Blogs for Cusco

dinsdag februari 06, 2024 | Resitips | Posted by Team About Cusco

164 views
  • English
  • Español
Top 8 Blogs for Cusco

De prachtige en super leuke stad Cusco, hoog in de Andes van Peru, is meer dan een stad; het is een levend bewijs van de Inca-erfenis en de toegangspoort tot de Inca Trail en Machu Picchu. Geplaveide straten, oude ruïnes en een levendige culturele scene maken Cusco tot een bestemming die reizigers in Zuid-Amerika niet mogen missen. De stad zit daarnaast vol met prachtige straatjes, leuke cafes, restaurants en nog veel meer. Hoe zorg je dat je niets mist? Met deze Top 8 Blogs over Cusco.

Top 8 Beste Blogs over Cusco
Deze 8 blogs over Cusco bieden een uitgebreid overzicht van Cusco, van lokale geheimen tot culinaire hoogstandjes, reviews, tips, tour beschrijvingen, informatie over de bestemmingen en reis ervaringen. Bekijk ze voor een beter inzicht in wat Cusco tot een werkelijk opmerkelijke bestemming maaktzodat je niets mist als je er eenmaal bent.

1. Cusco Eats – Culinairhoogstandjes en Culture Info

  • Duik in de culinaire scene van Cusco met Cusco Eats. Van traditionele Peruaanse gerechten tot verborgen pareltjes in de stad, deze site is een feest voor foodliefhebbers. Deze blog behandelt culturele evenementen, historische monumenten, locale festivals en de levendige geest van de stad Cusco.

Discover Cusco Top Blogs

2. Discover Cusco – Je Gids door Cusco’s geheimen

  • Ontdek Cusco gaat verder dan het oppervlak en ontrafelt de geheimen van de stad. Van historische inzichten tot ontdekkingen buiten de gebaande paden: deze blog is jouw gids voor Cusco.

3. Inca Trail Peru – Alle info over de Inca trail en Machu Picchu.

  • Alles wat je moet weten over deze iconische wandeling – de Inca Trail naar de verloren stad van de Inca’s. Reisroutes, paklijst, hoe te boeken, Inca trail tickets, beste hiking tips, alternatieve routes enzovoort.

4. Expats in Cusco

  • Voor degenen die het expatleven in Cusco overwegen, deelt Expats in Cusco echte verhalen en ervaringen. Krijg praktische inzichten en een idee van hoe het is om Cusco je thuis te noemen.

5. Expats in Sacred Valley

  • Voor degenen die het expatleven in Cusco overwegen, deelt Expats in Cusco echte verhalen en ervaringen. Krijg praktische inzichten en een idee van hoe het is om Cusco je thuis te noemen.

6. A Gringo in Cusco

  • Dompel jezelf onder in het culturele tapijt van Cusco met een Gringo in Cusco. Deze blog behandelt enkele evenementen, rondleidingen en tochten en meer over de levendige geest van de stad.

Ccoricancha Cusco Top Blogs

7. About Cusco

  • Lees blogposts over verschillende onderwerpen die verband houden met reizen in de omgeving van Cusco en de Peruaanse cultuur. Er staan tips voor een bezoek aan Cusco, de beste cafés in Cusco en nog veel meer.

8. Dos Manos Peru Travel Blog

Goed voorbereid zijn op je reis naar Peru

Zorg voor een goede voorbereiding voor je aan je Peruaanse avontuur begint, of het nu een kort reis naar Peru is, een individuale rondreis door Peru, of een rugzak reis. De artikels van onze lijst Top 8 Beste Blogs over Peru zullen je helpen met handige tips, achtergrond info en verhalen over de cultuur en de wonderen van Peru en vooral van Cusco.

Peru is een land om te verkennen, en het is leuk om meer te weten over de geschiedenis en de cultuur. Naast cultuur, ligt Cusco echt in een prachtige omgeving- en dat maakt het toch een echt Zuid-Amerikaanse juweeltje. De blogs leiden je door de uitgestrekte landschappen van Peru en de betoverende stad Cusco.

Van de hoogten van de Andes tot de diepten van de Amazone, er valt een wereld te ontdekken, en deze blogs helpen om te genieten van je verblijf in Cusco om de mysteries te ontrafelen. De reis wacht op je – ben je klaar om Peru te verkennen?

Bekijken hier de

Most popular tours in Cusco

You might also want to read:

Comments... no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *