Cusco: Instagram-accounts die je moet volgen

woensdag januari 03, 2024 | Resitips | Posted by Team About Cusco

171 views
  • English
  • Español
The Must-Follow Instagram Accounts

Hoog in de Andes ligt Cusco, het kloppende hart van het Inca-rijk, een stad waar oude geschiedenis en moderne charme samenkomen. De geplaveide straatjes, levendige markten en de nabijheid van Machu Picchu maken het tot een bestemming die je absoluut moet bezoeken. Laten we de Gateway to the Inca Empire op Instagram bekijken met deze must-follow Instagram-accounts voor Cusco!

Leer Cusco kennen op Instagram

Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot de allure van Cusco, wordt Instagram je virtuele gids, die een voorproefje biedt van de magie van de stad. Van de Plaza de Armas tot de Zonnetempel, de nabijgelegen Heilige Vallei, de straten, de mensen, het Peruaanse eten, de cafés…. Deze ista accounts geven de essentie van Cusco weer en bieden waardevolle tips voor reizigers en geven een goed beeld van deze prachtige stad.

Cusco: de Instagram-accounts die je moet volgen

Macchu Picchu Cusco Peru
  1. @visitcuscoofficial/

    • Dit account neemt je mee op een reis door Cusco en deelt lokale tips, weetjes, verborgen plekjes en in de prachtige stad.
  1. @visitperuofficial/

    • Een dagelijkse dosis visuele inspiratie uit Peru. Ervaar de schoonheid van Peru via dit account, van bruisende markten tot serene momenten op de historische pleinen van de stad.
  1. @igerscusco/

    • Als je overweegt om van Cusco je thuis- of reisbestemming te maken, volg dan dit account om de stad uit de eerste hand te bekijken met lokale tips, culturele activiteiten, festivals en meer.
  1. @peru/

    • Dit verslag onthult de minder bekende wonderen van Cusco, van archeologische vindplaatsen tot schatten buiten de gebaande paden; onthulling van de wonderen van Peru.
  1. @instafoodperu

    • Geniet van de smaken van Cusco via dit account, waarin de levendige eetcultuur van de stad en lokale Peruaanse gastronomische hoogstandjes worden getoond.
  1. @geocusco/

    • Dit verslag geeft de essentie van Cusco weer en toont de unieke Andes-charme van de stad. Verwacht een prachtig uitzicht over de stad, traditionele festiviteiten en een kijkje in het dagelijkse leven van Cusqueños.
  1. @machupicchu.pe/

    • Nog een account vol reisinspiratie voor degenen die een bezoek aan Cusco plannen en tours doen in Cusco en naar Machu Picchu. Van iconische bezienswaardigheden tot verborgen pareltjes: dit account biedt een visuele gids voor reizigers die het hart van het Inca-rijk willen verkennen.
Machu Picchu Instagram accounts
  1. @aboutcusco

    • Over Cusco is een visuele ode aan de stad, die haar schoonheid, cultuur en geschiedenis viert. Volg mee voor een oprechte reis door de geplaveide straten, historische bezienswaardigheden en de betoverende sfeer die Cusco onvergetelijk maakt.
  1. @inkaterrahotels

    • De Inca Terra hotels – ’s werelds eerste ‘klimaatpositieve’ hotelmerk – zijn niet voor elke reiziger geschikt (de hotels zijn prachtig maar niet goedkoop); toch zijn de beelden op het account prachtig, bieden ze reisinspiratie en tonen ze de schoonheid van de bestemmingen (Cusco, Machu Picchu, de Heilige Vallei en Tambopata).
  1. @cappuccinocusco/

    • geniet van de mooie foto’s vanaf het balkon van dit kleine leuke aan de Plaza de Armas in Cusco met prachtig uitzicht over het plein en de kathedraal.
  1. @incatrail_cusco_peru

    • Leuke fotos en tips over de meest iconische hike van Zuid-Amerika: de Inca Trail naar de inca citadel Machu Picchu!
Calle Siete Borreguitos Cusco Instagram Al deze Instagram-accounts bieden verschillende perspectieven op Cusco, van reisinspiratie tot lokale charme. Bekijk hun nieuwste berichten voor een actueel kijkje in de magie van Cusco op de Istagram accounts die je moet volgen.

You might also want to read:

Comments... no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *